Auteur Archief

Ledenvergadering september 2020

Woensdagavond 2 september hebben we elkaar onder bijzondere omstandigheden mogen ontmoeten voor de algemene ledenvergadering. Wat was het fijn om elkaar te zien na zo’n lange tijd.  Speciale dank was er voor onze coördinator Annelies en Instructeur Anneke.

Doordat COVID-19  zich aandiende in Nederland is het voor de planning een tropentijd geweest. Alle geplande inzetten moesten geannuleerd, lopende aanvragen moesten on-hold gezet worden in afwachting wat de mogelijkheden zouden zijn vanuit de overheid en het RIVM. Langzaam aan vinden de opleiders binnen de hulpverlening hun nieuwe mogelijkheden en wordt ook de LOTUS weer ingezet tijdens de opleiding.

Voor de instructeurs waren het ook bewogen tijden want hoe hou je ‘de club’ competent?! Veel overleg was er nodig om te beoordelen hoe nu verder, op welke wijze kunnen de lessen vervolgd worden, is de lesruimte geschikt volgens de gestelde eisen, enz.

Volledig terecht dat beide dames hier een bloemetje voor verdienen! dank voor jullie inzet!

IMG_4348[1]                                                     IMG_4360[1]

En het beste bericht sinds tijden was wellicht wel de wetenschap dat de eerste aanvragen voor een inzet als LOTUSslachtoffer weer zijn ontvangen en ook reeds gedaan. Weer het veld in, onze bijdrage weer leveren bij de lessen voor hulpverlening!

Hans Peek ‘Bijzonder lid’

Eind oktober (2019) konden wij Hans Peek berichten dat hij zich vanaf dat moment ‘Bijzonder lid’ mag weten van onze vereniging.

Vele jaren is Hans al aanwezig op de lesavonden en back-up Lotus instructeur.

Dank voor je jarenlange betrokkenheid en aanwezigheid.  Van harte met je bijzondere lidmaatschap!

Wil Nijburg 25 jaar gediplomeerd LOTUSslachtoffer!

Op 3 oktober 2019 werd ons zeer gewaardeerd lid Wil Nijburg in het zonnetje gezet daar ze al 25 jaar gediplomeerd LOTUSslachtoffer is.

Vanuit de landelijke organisatie was een afgevaardigde gezonden om een woord van dank en waardering uit te spreken.

Tevens ontving Wil een oorkonde en de LOTUSspeld.

Van harte gefeliciteerd Wil!